Sunday, January 1, 2012

yeni yil kutlamasi

gece 9.30 da yukari pariye ciktik. Bombostu her yer.  10.30-11.00 e kadar kimse gelmedi. acik bufede yemedigimiz kalmadi. Bana en ilginc gelen haslanmis makarna ( spagetti ve burgu )nin sosunu orda yapip sunmalari. makarnayi seciyorsun sonra baharatlari, tereyaginda cevirip sos olarak ustune koyup servis yapiyor.  Cok ogunerek onerdiler, biz ilgi gostermedik acikcasi.
  Gece 1.30 da kadar yukarda idik. Kitty anne ve babasinin dansetmesini biraz mahcup olarak izlediysede  hic aldirmadik. Bizim bildigimiz muziklerle birlikte Hint Pop muzigi de caldilar. Bizim kizlarimiz daha guzel danseder.  En populer sarkilarda oratya atilanlar yok, sarkiya eslik eden yok,Bunlar hafif kimildamalarla  hareket  ediyorlar, o Hint film danslari edeni hic gormedim butun gece.
Sabah tabii ki cok gec kalktik. Biz Mumbai inin banliyosu gibi bir yerde kaliyoruz. , sehrin merkesine dogru gidelim ve Pazar gunu insanlar yeni yil partisinden uykularindan uyanmadan, kalabalik olmadan gorelim diye dusunduk. Ne buyuk hata. Her kez de ayni seyi dusunmus olmali. Iki saat te gittik, iki saatte geri geldik.
 Burada araba gerekli ve sofor de gerekli. Kuzeyden guneye sehri kesen trene binip bir yere gitmek biraz zor gorunuyor.  Tren istasyonuna bile gitmek icin ya tuktuk lazim, ya da taxi...
Yarin Nick ise gidecek. Biz Kitty ile tek basimiza kalacagiz. ne macera. Bakalim ne yapacagiz.

No comments:

Post a Comment